Waarom time management training volgen?

Een time management training volgen, heb jij die mogelijkheid al wel eens overwogen? Niet iedereen is hier meteen enthousiast over, het klinkt misschien wat vaag. Maar toch kun je er ontzettend veel baat bij hebben. Maar hoe weet je nu of dit iets voor jou is, wat leer je precies en bij wie kun je een dergelijke time management training het beste volgen? Daar vertellen we jou hier graag wat meer over. Of jij nu alleen werkt of met een grote groep collega’s, of jij nu in je eentje de cursus wilt volgen of dat het hele bedrijf mee wil doen – er zijn altijd mogelijkheden!

Wanneer time management training

Het eerste punt dat we gaan bespreken, is wat nu precies indicatoren zijn dat het voor jou of voor jullie tijd is om een time management training te gaan volgen. Er zijn verschillende zaken die hier op kunnen wijzen, we noemen hier enkele:

  • je hebt altijd tijdnood, je krijgt nooit al je taken af op een dag
  • je hebt vaak te maken met interrupties en onderbrekingen
  • je inbox is inmiddels overvol, het als je agenda en je to-do lijst
  • je hebt vaak te maken met ad-hoc klusjes, waardoor je de grote werktaken nooit afkrijgt
  • je hebt moeite met nee zeggen en met prioriteiten stellen

Herken je dit? Dan is het de hoogste tijd voor een time management training. Waarschijnlijk heb je door bovenstaande punten al een gevoel van onrust en je irritatie. Als je niet oppast verandert dit in stress en uiteindelijk in overspannen zijn of een burn-out. Bovendien haalt het alle plezier uit je werk en als je niet oppast ook uit de rest van je leven. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten! Als jij van deze problemen af wilt komen, dan is het echt aan te raden om een time management training te gaan volgen.

Tijdwinst.com

Er zijn verschillende bedrijven die dergelijke cursussen aanbieden, maar een echte aanrader op dit gebied is Tijdwinst.com. Verschillende jaren zijn zij uitgeroepen tot de beste opleider in Nederland en mensen waarderen hun time management training altijd met hoge cijfers. Wat leer je nu als je hier een cursus volgt? Kort gezegd leer je weer de regie in handen te nemen over je eigen werkdag. Wat houdt dit nu in? Dat houdt in dat jij je niet meer laat leiden door alle ad-hoc zaken die op jou afkomen. Je leert taken beter afbakenen, je leert professioneel uitstellen en je leert om beter te schakelen als je toch een keer afgeleid wordt door iemand. De time management training van Tijdwinst.com kun jij in je eentje volgen op een van hun cursuslocaties. Ben jij niet de enige binnen het bedrijf die deze problemen ervaart? Dan kunnen jullie ook kiezen voor een in-company cursusdag, waarbij de trainers op jullie locatie langskomen. Voordeel daarvan is dat je met alle collega’s hetzelfde leert, waardoor jullie beter op elkaar afgestemd raken. Ook kan er dan gericht op jullie specifieke situatie ingegaan worden, waardoor jullie daarna echt effectief kunnen werken. Met een time management training breng je zo rust en plezier terug in het werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *