Staan-Academy: bedrijfsadministratie opleiding

Beste lezer, welkom op deze blog! In dit artikel schrijf ik een recensie over mijn bedrijfsadministratie opleiding die ik bij Staan Academy onlangs heb gevolgd. In dit artikel bespreek ik wederom de inhoud van de opleiding, toegevoegde waarde en een algemene conclusie. Veel leesplezier!

De inhoud

De inhoud van de bedrijfsadministratie opleiding (MBA) is gebaseerd op de Associate, branche-erkende vakopleiding. Met deze opleiding krijg je de juiste basis om echt succesvol te kunnen opereren als financial. Met deze opleiding kun je zelfstandig door middel van effectieve en efficiënte manieren de administratie doorvoeren.

Tijdens de opleiding werd er met modules gewerkt. De module is verdeeld over zes wekelijkse dagdelen waarin de volgende onderwerpen besproken werden:

  • Inrichten van de boekhouding
  • In-en verkopen van goederen en grondstoffen
  • Kosten
  • Productieboekhouding
  • Projectadministratie

Deze opleiding werd aangeboden door een registeraccountant. De docent staat dus ingeschreven bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

De voordelen

Dankzij deze opleiding heb ik dus meer grip op de belangrijkste aspecten die komen kijken bij accountancy. Daarnaast heb ik mijn netwerk weten te verbreden, omdat de overige studenten ook in dezelfde branche als ik werken.

Daarnaast kon de opleiding op locatie worden gegeven gezien de versoepelingen, dat vond ik ook beter gezien we een tijdje alles online deden. Op locatie is het nog fijner om de docent(en) te spreken en het geeft toch nog wel een fijner gevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *