Is uw team toe aan een feedback geven training?

Toen ik teamleider werd van mijn huidige team, heb ik eerst eens gekeken hoe de sfeer in het team was. Ik had namelijk te horen gekregen dat er spanningen waren onderling en het leek mij daarom goed om eens te kijken wat ik hier van zou merken, maar ook wat ik er eventueel aan zou kunnen doen. Je wilt namelijk het liefst met een harmonieus team werken en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik meer te weten kon komen over de verhoudingen in het team. Omdat wij veel werk opdelen, moeten wij ook vaak elkaar van commentaar voorzien. Daar raakte ik een pijnpunt want ik merkte dat veel mensen vonden dat hun collega’s heel bot waren in het geven van feedback. Daar zag ik gelijk opties want ik had op mijn vorige werk ooit een feedback geven training gevolgd en ik heb toen gemerkt dat dit een heel goede impuls was voor ons team. Het leek mij daarom goed om eens te kijken of ik dit team ook een feedback geven training kon aanbieden en ik ben gaan kijken wat de meningen waren aangaande een feedback geven training. Ik heb toen gemerkt dat men daar enthousiast over was en dat was goed om te horen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik een goede feedback geven training kon vinden. Ik wilde namelijk het liefst weer dezelfde feedback geven training gaan volgen als die ik eerder had gevolgd omdat deze gewoon heel erg goed was. Ik heb toen gekeken waar ik deze feedback geven training kon boeken en ik heb toen gemerkt dat ik het beste naar de site feedbackgeven.nl kon gaan. Deze site heeft alles wat je hoopt te vinden wanneer je graag een feedback geven training wilt aanbieden aan je mensen of wanneer je gewoon zelf deze feedback geven training wilt gaan doen. Ik ben daarom blij dat ik hier op de site ben gaan kijken en ik kan u aanraden om deze pagina ook een keer te bekijken wanneer u ook wilt weten wat u allemaal kunt leren van de feedback geven training. U zult zien dat u hier echt heel goede manieren leert om uw standpunt over te brengen op iemand anders.

Deze feedback geven training was een geschenk voor ons team

Wij hebben hier uiteindelijk met ons hele team de feedback geven training gevolgd en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij hier heel veel aan hebben gehad en dat wij ook gezien hebben dat onze medewerkers nader tot elkaar konden komen. Het is namelijk niet moeilijk om je ongenoegen bot te uiten, maar het is juist de kunst om constructief feedback te geven. Dankzij deze feedback geven training kunnen wij dat nu doen en ik ben daarom blij dat wij hier op de site terecht zijn gekomen.

Wilt u ook aan de slag?

Mocht u ook wel oren hebben naar een feedback geven training voor uzelf of voor uw team, dan kunt u:

  • Even naar deze pagina surfen
  • Bekijken wat u hier allemaal zou kunnen leren
  • Uw inschrijving vandaag nog te regelen

Ik wens u heel veel plezier toe met deze interessante training!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *