Welkom!

Je aandacht voor de bètahoek is getrokken. En terecht! Wij, studenten uit heel Nederland, willen jou graag laten zien waarom wij onze studies zo interessant, fascinerend en onmisbaar vinden. Daarom organiseren wij de Bètadag! Deze dag is gericht op scholieren in 3 havo en/of 3 vwo en wordt georganiseerd op verschillende universiteiten in Nederland. Op deze dag kan je workshops en interessante praatjes volgen op de universiteit. Mooie kans om eens een kijkje te nemen wat bèta nu eigenlijk precies is!   Lees op deze website meer over de Bètadag. Aanmelden voor de Bètadag bij jou in de buurt kan onder het tabblad aanmelden!

Succesvolle Bètadag 2017

Afgelopen donderdag heeft de Bètadag van 2017 weer plaats gevonden! Uit het hele land hebben wij veel succesvolle verhalen gehoord. Op dit moment zijn we druk bezig het met vastleggen van de datum voor volgend jaar,  en ontvangen wij natuurlijk uit alle uithoeken tips om het nog beter te doen. Ben jij zelf op de Bètadag geweest? Dan wil je ons vast ook helpen met het invullen van de enquête ...

Details & reacties »

Opening van de inschrijvingen Bètadag 2017

Vanaf donderdag 1 december 2016, zullen de inschrijvingen open gaan voor de Bètadag 2017! Wil je alvast een kijkje nemen naar de concept programma's? Check deze pagina. Het kan zijn dat de programma's nog veranderen! Verder, iedere stad hanteert zijn eigen sluitingsdeadline (vol = vol) dus zorg ervoor dat je je op tijd aanmeldt!
Aanmelden ...

Details & reacties »

Datum Bètadag 2017 bekend!

De datum voor de Bètadag 2017 is vastgesteld. Deze wordt gehouden op 16 februari 2017 op verschillende universiteiten door heel Nederland. Noteer deze datum alvast in je agenda! Houd de website in de gaten voor meer informatie over de opening van de inschrijving.

Details & reacties »