Welkom!

Je aandacht voor de bètahoek is getrokken. En terecht! Wij, studenten uit heel Nederland, willen jou graag laten zien waarom wij onze studies zo interessant, fascinerend en onmisbaar vinden. Daarom organiseren wij de Bètadag! Deze dag is gericht op scholieren in 3 havo en/of 3 vwo en wordt georganiseerd op verschillende universiteiten in Nederland. Op deze dag kan je workshops en interessante praatjes volgen op de universiteit. Mooie kans om eens een kijkje te nemen wat bèta nu eigenlijk precies is!   Lees op deze website meer over de Bètadag. Aanmelden voor de Bètadag bij jou in de buurt kan onder het tabblad aanmelden!

Datum Bètadag 2017 bekend!

De datum voor de Bètadag 2017 is vastgesteld. Deze wordt gehouden op 16 februari 2017 op verschillende universiteiten door heel Nederland. Noteer deze datum alvast in je agenda! Houd de website in de gaten voor meer informatie over de opening van de inschrijving.

Details & reacties »

Opening inschrijvingen Bètadag 2016

Vandaag om 12 uur zullen de inschrijvingen open gaan voor de Bètadag 2016. De inschrijvingen gaan open voor:
  • Universiteit Utrecht (let op Bètadag vind hier plaats op 18 februari)
  • Radboud Universiteit Nijmegen (let op Bètadag vind hier plaats op 18 februari)
  • Rijksuniversiteit Groningen
  • Wageningen University
  • Universiteit van Amsterdam
  • ...

    Details & reacties »

Datum Bètadag 2016 bekend!

De datum voor de Bètadag 2016 is vastgesteld. Deze wordt gehouden op 11 februari op de universiteiten van Groningen, Wageningen, Leiden, Amsterdam (VU en UvA), Delft & Enschede. In Eindhoven, Nijmegen en Utrecht vindt de Bètadag plaats op 18 februari 2016. Noteer deze data vast in uw agenda.

Details & reacties »